Palvelut

Akryylipinnoite

Akryylipinnoite on nopea asentaa ja kuivumisaika lyhyt. Akryylipinnoite on helppohoitoinen ja vesitiivis. Pinnoite soveltuu tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutusta, iskunkestävyyttä, höyrytiiviyttä sekä kemiallista kestävyyttä. Pinnoitteen karkeus on säädeltävissä lakkauksella tai karhennuksella eikä pinnoitteen pinta ole märkänäkään liukas.

Itsestään tasaava epoksipinnoite

Käytetään kaikissa sellaisissa tiloissa, joissa vaaditaan tasaista yhtenäistä, hyvin mekaanista kulutusta kestävää lattiapintaa. Pinnoite kestää vettä, kemikaaleja, öljyjä, rasvoja ja bensiiniä. Se ei kestä voimakkaita happoja eikä orgaanisten happojen ja voimakkaiden liuotteiden jatkuvaa vaikutusta. Kulutuksenkestävyys on erittäin hyvä. Tasoittuminen vaakasuoralle pinnalle tapahtuu itsestään. Pinnoite toimii samalla myös vedeneristyspintana.

Hiertoepoksipinnoite

Epoksihiertomassaa käytetään lattioille, jotka joutuvat voimakkaaseen mekaaniseen, kemialliseen tai kuumavesirasitukseen. Kulutuksen kestävyys on erittäin hyvä ja massa on tiivis. Pinta ei ole märkänäkään liukas.

Polyuretaanipinnoite

Polyuretaanipinnoite on hyvin iskuja kestävä, pitkäikäinen ja elastinen pinnoite. Se kestää lyhytaikaisesti vettä, suolaliuoksia, normaaleja pesuaineita sekä orgaanisia että epäorgaanisia happoja, liuotteita ja vahvoja emäksiä. Polyuretaani kestää hyvin myös polttoaineita, rasvoja ja öljyjä. Käytetään yleisesti ilmastointikonehuoneissa.

ESD-epoksipinnoite

Sähköä johtava epoksihartsiperusteinen ESD-epoksipinnoite on betonilattiapinnoite. Se on ihanteellinen ratkaisu kohtalaisessa rasituksessa oleville betonilattioille, joilta vaaditaan sähkönjohtavuutta.